Pienpuuveneet

Pienvenesoutu

Soutuseura SMARKissa toimii pieni, mutta aktiivinen pienveneilijäjoukko, joka liikkuu vesillä savolaismallisilla yksiköillä, vuorosoutuveneillä ja parisoutuveneillä. Pienveneillä kilpaillaan SM-tasolla neljällä eri matkalla (60km, 30km, 10km ja 1km). Seuran jäsenillä onkin kisoista mitaleja sekä lukuisia muita hyviä sijoituksia. Talviaikaan pienvenesoutajat ovat osallistuneet seuran sisäsoutuharjoituksiin sekä myös sisäsoutukisoihin, joista myös on tullut menestystä avovesikisojen tapaan.

Pienveneet ovat pääosin soutajien omia veneitä, joita pienveneilijät voivat säilyttää Soutustadionin tiloissa erillisessä pienvenetelineessä. Veneen säilytys Soutustadionin tiloissa edellyttää soutuseuran jäsenyyttä ja lisäksi peritään erillinen säilytysmaksu, joka on kesäpaikan osalta 90 euroa / vene ja talvikauden osalta 100 euroa / vene. Smarkia kilpailuissa edustaville on 20€:n alennus maksusta.

Rannassa ovat myös seuran omistamat vuorosoutuvene sekä yksikkö, joita seuran jäsenillä on mahdollisuus varata käyttöönsä pienvenevastaavalta.

Pienvenesoutuun liittyviin venepaikkatiedusteluihin ja muihin kysymyksiin vastaa pienvenevastaava Anja Vehman. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta: anja . vehman @ gmail.com.