Pienpuuveneet

Pienvenesoutu

Soutuseura SMARKissa toimii pieni, mutta aktiivinen pienpuuveneilijäjoukko, joka liikkuu vesillä savolaismallisilla yksiköillä, vuorosoutuveneillä ja parisoutuveneillä. Pienpuuveneillä kilpaillaan SM-tasolla neljällä eri matkalla (60km, 30km, 10km ja 1km). Seuran jäsenillä onkin kisoista mitaleja sekä lukuisia muita hyviä sijoituksia. Talviaikaan pienpuuvenesoutajat ovat osallistuneet seuran sisäsoutuharjoituksiin sekä myös sisäsoutukisoihin, joista myös on tullut menestystä avovesikisojen tapaan.

Pienpuuveneet ovat pääosin soutajien omia veneitä, joita pienpuuveneilijät voivat säilyttää Soutustadionin tiloissa erillisessä pienvenetelineessä. Veneen säilytys Soutustadionin tiloissa edellyttää soutuseuran jäsenyyttä ja lisäksi peritään erillinen säilytysmaksu, joka on kesäpaikan osalta 90 euroa / vene ja talvikauden osalta 100 euroa / vene. Smarkia kilpailuissa edustaville on 20€:n alennus maksusta.

Rannassa ovat myös seuran omistamat vuorosoutuvene sekä yksikkö, joita seuran jäsenillä on mahdollisuus varata käyttöönsä pienpuuvenevastaavalta.

Pienpuuvenesoutuun liittyviin venepaikkatiedusteluihin ja muihin kysymyksiin vastaa pienpuuvenevastaava Anja Vehman. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta: anja . vehman @ gmail.com.