Kirkkoveneet

Kirkkoveneen vuokraushinnat vuonna 2020

Yksittäiset soutukerrat esim yrityksien ja seurojen virkistystilaisuuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin (polttarit, sukujuhlat..)

  • kirkkovene <2 tuntia: 170 €
  • kirkkovene 2-4 tuntia: 250 €
  • perämies seuran toimesta: 50 € / 2 tuntia
  • Viikottainen vakiovuoro kirkkoveneellä ilman Sulkavan soutua: 850 €
  • ohjaus ja valmennus seuran toimesta: 50 € / 2 tuntia tai sopimuksen mukaan
  • teemme myös räätälöityjä kirkkovenematkoja yrityksille ja yhteisöille
Sulkavan Suursoutujen paketit

Kaikkiin paketteihimme kuuluu veneen kuljetukset. Vakiovuoroissa harjoitellut joukkue saa käyttää Sulkavalla samaa venettä kuin harjoituksissa. Joukkue maksaa itse lähtömaksun, majoittumisen ja muut osallistumiskulut.

  • Sulkavan soututapahtuma: 850 €
  • viikoittainen 2h harjoitusvuoro ja Sulkavan soututapahtuma: 1100 €
  • kahdesti viikossa 2h harjoitusvuoro ja Sulkavan soututapahtuma: 1600 €

Huom! Ilmoitathan meille vakiovuoroa sopiessasi, aiotteko jatkaa harjoituksia vielä Suursoutujen jälkeen, jotta tiedämme voimmeko vapauttaa harjoitusvuoronne muuhun vuokraustoimintaan loppukesäksi.

Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoudulla on ollut paikkansa suomalaisuudessa jo vuosia. Veneellä otettiin mittaa entisaikana kyläkunnittain kirkkoon mentäessä ja katsottiin kenen airot kopsahtavat kirkon rantaan ensimmäisenä. Nykyinen soutukilpailu kirkkoveneellä lienee lähtöisin Sulkavan Souduista vuodelta 1984, josta veneet ovat kehittyneet rutkasti esim paikallaan olleista viirapenkistä nykyisiin liikkuvapenkkimalleihin.

Smarkilla on aktiivinen kirkkovenejaosto johon kuuluu naisten-, sekä miesten joukkue. Kesällä kumpikin joukkue harjoittelee vähintään kaksi kertaa viikossa vesillä, tähtäimessä osallistuminen Suomen suurimpiin soututapahtumiin, mukaanlukien Sulkavan suursoudut. Talvella joukkueet treenaavat kolme kertaa viikossa ja osallistuvat lisäksi sisäsoutukilpailuihin.

Yhteyshenkilöt

Miesjoukkue: Aki Koskela
Naisjoukkue: Kirsi-Marja Lepo

Kirkkoveneiden vuokraus tapahtumiin

Vuokraamme myös kirkkoveneitä erilaisiin tarkoituksiin ja tapahtumiin. Seuramme tarjoaa myös asiantuntevan perämiehen käyttöönne tarvittaessa. Tarjoamme myös ohjattuja vakiovuoroja sopimuksen mukaisesti. Huomaathan että perämiehenä voi toimia vain vesistöt ja veneen käyttäytymiset tunteva henkilö.

Kirkkovenevuokrauksen hinnasto löytyy täältä.

Kirkkovenevuokraus tiedustelut ja varaukset

vuokrauslomakkeen kautta

tai arkisin 10-16 puhelimitse: 050-5722 318 (Markus Kuusela)